Kadonneet Art journalit

Sain toukokuussa pyynnön jos tekisin muutaman art journal sivun erääseen Amerikkalaiseen lehteen. Aikaa oli runsas kaksi viikkoa ja siinä ajassa ne piti olla fyysisesti lehden toimituksessa. Tarkoitus oli julkaista työt lokakuun numerossa. Olivat bonganneet mut Instagramista ja olivat kiinnostuneet tekemään yhteistyötä. Tein heille neljä työtä jotka olivat kooltaan 30 x 42 cm. Parissa päivässä sain työt tehtyä ja postitettua heille.Laitoin heille kuvat töistä ja olivat niistä innoissaan. No senpä jälkeen ei heistä olekaan kuullut mitään. Aloin selvittää asiaa vasta tässä kuussa ja sainkin tietää että töitäni pyytänyt henkilö oli lopettanut työsuhteensa.Työt piti heidän kuvaamisen jälkeen palauttaa mulle.Ei mua se haittaa vaikka en töitäni saisi takaisin. Olisi vaan ollut kiva tietää mitä niille tapahtui.
Mutta tässä ne neljä kadonnutta art journalia.


Tämän sivun tekemiseen olen käyttänyt kahvia ja kaakaota ( en siis juonut niitä) sekä Tattered Angels mistejä ja akryylimaalia. Chipboard on Scrapiniec'n.Hahmot on digitaaliprintistä minkä olen ostanut Etsy'tä

Tässä olen käyttänyt Tattered Angels Glimmer mistejä kolmea eri väriä ja mustaa akryylimaalia. Tässä taasen olen tehnyt kaiken akryylimaaleilla ja leimaamalla. Tässä viimeisessä työssä käytetty sekä akryylimaaleja ja mistejä.

Toivottavasti mysteeri selviää joku päivä missä tai kenellä mun art journal sivuni ovat.Kaikella on varmasti tarkoitus.Hauska näitä oli tehdä vaikka aluksi ei ollut mitään ideaa. Yleensä ne parhaimmat hetket on kun kasaat vaan tarvikkeet pöydälle ja aloitat tyhjälle paperille sotkemisen maaleilla ja misteillä. Jos menee pieleen voi maalata päälle.En koskaan suunnittele kauhean tarkkaan miltä sen lopputuloksen pitäisi näyttää.Harvoin se kuitenkaan osuu nappiin. Matkan varrella on niin monta muuttuvaa tekijää.Olen äärettömän surkeä skräppisivujen tekijä mutta tykkään tehdä art journaleita.Skräppisivut ovat sääntöjen mukaan 12x12 tuumaisia.Art journalit voivat olla mitä tahansa kokoa. Usein teen niitä vanhoihin kirjoihin. Näin saan ylimääräiset kirjat hyötykäyttöön.Mutta tällaista tällä kertaa.
Kiitos kun piipahdit blogissani!
                                                              //Lena


No comments

Kaunis kiitos sinulle joka kommentoit bloggaustani.